Руската мегазвезда Филип Киркоров се сравни с Майкъл Джексън в

...
Руската мегазвезда Филип Киркоров се сравни с Майкъл Джексън в
Коментари Харесай

Филип Киркоров: С Майкъл Джексън сме на едно ниво

Руската мегазвезда Филип Киркоров се съпостави с Майкъл Джексън в изявление за изданието " ПроЗвезд ".

Роденият в България естраден артист споделя, че първоначално копирал Елвис Пресли, тъй като харесвал неговия ослепителен жанр, само че по-късно целите му се трансформирали. „ Веднъж баба ми сподели фотография на Майкъл Джексън и сподели: „ Виж това момче какъв брой наподобява на тебе! “. Той по това време започваше креативния си път, беше издал първи албум. По-късно осъзнах, че си приличаме освен външно, само че и по гений. Аз на практика заставам на едно ходило с него “, декларира Киркоров.

Продуцентът и концертен шеф Леонид Дзюник разяснява изявлението на Киркоров, че се намира „ на едно ходило “ с Майкъл Джексън, пред " Поп корн нюз ". Според него сега в Русия фактически няма актьори, които да застанат на едно равнище с Киркоров по гений. Въпреки това думите, с които той се съпоставя с Джако, наподобяват на продуцента не напълно правилни. „ Що се отнася до Джексън и неговото международно самопризнание, Филип е доста надалеч от него. Бил съм на концерт на Джексън в Москва – превъзходно шоу на международно равнище. На Киркоров също е международно, само че извънредно за Русия “, споделя Дзюник. Според него Филип Киркоров би могъл да се съпоставя с Майкъл Джексън по известност, в случай че неговите шоута бяха търсени и канени по целия свят, само че за жалост това напълно не е по този начин. „ Към днешна дата съветските актьори не са нужни никому зад граница “, споделя продуцентът.

Преди броени дни бе обявено, че в черноморския съветски град Анапа са поискали идният концерт на Киркоров да се забрани. В писмо, отправено до губернатора на Кубан Вениамин Кондратиев, жители упорстват шоуто да бъде анулирано поради „ кощунствени “ танци върху кръст. Те били събрали над 3000 подписа в интерес на настояването си. Въпреки това концертът не е анулиран и би трябвало да се състои довечера.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР