Руската федерация възнамерява да нахлуе и в Молдова. Това заяви

...
Руската федерация възнамерява да нахлуе и в Молдова. Това заяви
Коментари Харесай

Топ ченге със смразяваща новина! Какво реши Путин

Руската федерация има намерение да нахлуе и в Молдова. Това съобщи шефът на Службата за разузнаване и сигурност (СИС) Александру Мустеаца в изявление за TVR Молдова, представен от БГНЕС. 

Според него това може да се случи даже при започване на 2023 година
-->
" Руската федерация има намерение да отиде по-далеч. С цел основаване на възел с Приднестровския район, който е на територията на Молдова ", предизвести ръководителят на Разузнавателна служба на Великобритания на страната.

Според него се проучват няколко сюжета, в които Москва ще се опита да включи сухопътно навлизане през северната част на Украйна към Молдова.

" Въпросът не е дали Руската федерация ще предприеме ново нахлуване към територията на Република Молдова, а по кое време ще се случи това: или при започване на годината, януари, февруари, или по-късно, март, април. Но от информацията, с която разполагаме ние, Руската федерация има намерение да стигне надалеч. Какво ще стане по-късно и техните планове във връзка с Кишинев, можем да обсъдим, само че това е действителен и доста висок риск ", съобщи той. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР