Руската федерация не се отказва от намеренията си по отношение

...
Руската федерация не се отказва от намеренията си по отношение
Коментари Харесай

Украйна отчете десетки руски атаки за изминалото денонощие в Донецка област

Руската федерация не се отхвърля от желанията си във връзка с окупацията на Украйна и продължава да организира настъпления, без значение от загубите, обявиха още украинските военни. През миналото денонощие са нанесени три ракетни удара, по-специално по гражданската инфраструктура на град Харков. Москва ускорява натиска си в опит да превземе дребния град Бахмут в Източна Украйна и да обезпечи първата си забележителна победа от повече от половин година. 

 

Във вечерното си видеообръщение украинският президент Володимир Зеленски заяви, че е била извършена още една среща във формат " Рамщайн " - десета по ред. Обсъдени са били муниции, артилерия, танкове, отбрана на украинското небе. Това е изключително значимо в този момент, когато усещаме, че съветската експанзия наближава точката, в която може да се пречупи. "

 

Зеленски добави:  „ Няма терорист, който да построи капацитета си в изправяне против свободния свят. Русия не прави изключение. Трябва непрекъснато да усилваме натиска. Натиск в наша отбрана, наказания против Русия, заличаване на методите, по които съветската страна и нейните компании заобикалят глобите, политически и юридически напън. Колкото повече ги притискаме, толкоз по-бързо ще вървим към възобновяване на териториалната ни целокупност и интернационалния правов ред. “ Зеленски благодари на всички страни, които оказват помощ на страната му. Вчера Канада разгласи, че ще изпрати близо 8000 артилерийски снаряда и дузина ракети за противовъздушна защита в границите на следващия си пакет военна помощ за Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР