Руската държавна телевизия излъчи видео, в което се вижда как

...
Руската държавна телевизия излъчи видео, в което се вижда как
Коментари Харесай

Руската държавна телевизия излъчи видео с пристигането в Русия на Ким Чен-ун

Руската държавна телевизия излъчи видео, в което се вижда по какъв начин севернокорейският водач Ким Чен-ун слиза от своя специфичен брониран трен във Владивосток и е посрещнат от съветски публични представители, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Отделно съветският министър на естествените запаси Александър Козлов сподели, че се е срещнал с Ким, заяви съветската новинарска организация РИА.

По време на визитата си в Русия се чака Ким Чен-ун да организира диалози с съветския президент Владимир Путин, който е в съветския Далечен изток за Източния стопански конгрес, който се организира във Владивосток.

Според дипломатически източник срещата сред Путин и Ким може да приключи с решение за събаряне на всички съветски наказания и ембаргото против КНДР. Според източника това заричане е причинита за пътуването на севернокорейския водач до Русия.

Споед водещия теоретичен помощник на Центъра за корейски проучвания при Руската академия на науките Евгений Ким, двамата водачи ще обсъдят всестранното съдействие сред двете страни в региона на стопанската система, технологиите и на първо място във военното дело.

" Това не значи основаването на някакъв съюз, защото Пхенян е кардинален протиник на основаването на каквито и да било военни или военно-политически съюзи. Не става въпрос и за изпращане на севернокорейски бойци в Украйна или пък за доставка на муниции. Ще се разисква продан на технологии. Ние ще покажем на севернокорейците достиженията си и в руги посоки. Ще бъде споделен и опита, насъбран в Специалната военна интервенция ", посочи Евгений Ким.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР