Руската армия съобщи, че е използвала съответните средства, за да

...
Руската армия съобщи, че е използвала съответните средства, за да
Коментари Харесай

Русия: Изгонихме американска подводница от териториалните ни води в Далечния изток

Руската войска заяви, че е употребила " съответните средства ", с цел да накара американска подводница да напусне съветските териториални води в Далечния изток, откакто плавателният съд не е извършил съветското искане да го направи, заяви организация Интерфакс, представена от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 282
Подводницата е била засечена край остров Уруп, част от Курилските острови в Тихия океан, до момента в който Русия правила военноморски учения, показват съветското министерство на защитата. То е привикало американския боен аташе, с цел да изрази неодобрение пред него от случая, заяви РИА Новости.

Американската подводница е била от клас " Вирджиния ", а съветският транспортен съд, принудил я да напусне съветските териториални води - фрегатата " Маршал Шапошников ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 282  Хиляди излязоха на шествие в Киев, с цел да покажат единение пред съветската опасност Хиляди излязоха на шествие в Киев, с цел да покажат единение пред съветската опасност  Даниел Митов: Румен Радев и Стефан Янев не имат вяра в натовската интеграция на България Даниел Митов: Румен Радев и Стефан Янев не имат вяра в натовската интеграция на България  Байдън предизвестил Путин, че Съединени американски щати ще дадат съдбоносен отговор, в случай че Русия нахлуе в Украйна Байдън предизвестил Путин, че Съединени американски щати ще дадат съдбоносен отговор, в случай че Русия нахлуе в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР