Руската армия изпитва все по-големи затруднения да набира новобранци и

...
Руската армия изпитва все по-големи затруднения да набира новобранци и
Коментари Харесай

Руската армия набира затворници за фронта

Руската войска изпитва все по-големи усложнения да набира новобранци и се  епренасочила към вербуването на пандизчии и наказани. За това оповестяват правозащитници в Русия през днешния ден.

Частната войска „ Вагнер “ рекрутира пандизчии още от лятото, само че към това към този момент е пристъпилра и постоянната войска.

„ От края на септември министерството на защитата стартира да набира наказани “, написа самостоятелният съветски новинарски уебсайт " Важни истории ". Критичният към Кремъл уебсайт оповестява за визити на военни в наказателни колонии в Рязанска област край Москва и в Ставропол в Северен Кавказ.

Активисти от организацията " Гулагу.нет " към този момент са съобщавали за опити за набиране на хора в Нижегородска област.

Наемническата група " Вагнер ", финансирана от доближения на Путин предприемач Евгений Пригожин, набира пандизчии, които да се бият в Украйна още от лятото. На видеоклип, оповестен в обществените мрежи, се вижда по какъв начин самият Пригожин се появява пред пандизчиите, обещавайки им освобождение от пандиза, в случай че служат като наемници в Украйна шест месеца.

Предполага се, че някогашните пандизчии ще са част от особено звено. Твърди се, че министерството на защитата набира хора измежду пандизчиите, които преди този момент са работили в службите за сигурност и имат военен опит.

Бившите пандизчии получават заричане за независимост след 6 месеца работа на фронта, в случай че оживеят.

Наемниците би трябвало да са на възраст сред 22 и 55 години. По-младите могат да служат единствено с документално единодушие на фамилията си.

Освен това съгласно английските секрети служби съветските военни академии мощно са съкратили просветителните си класове, с цел да могат да пращат на фронта по-бързо кадетите.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР