Руска ракета удари хотел в украинския град Запорожие. Има един

...
Руска ракета удари хотел в украинския град Запорожие. Има един
Коментари Харесай

Руска ракета удари хотел в Запорожие, има жертва

Руска ракета удари хотел в украинския град Запорожие. Има един умрял и 14 ранени, оповестиха украински публични лица.
Прочетете още
Националната полиция заяви, че ракета " Искандер " е блъснала града. Избухнал е пожар в постройката, а измежду ранените 14 души има две деца. Снимки и видео, споделени от формалните лица, демонстрират огромен кратер, разрушени коли и мощно развалена четириетажна постройка с надпис " хотел ". Това е вторият удар по Запорожие в границите на няколко дни.

Две млади дами и един мъж бяха убити, а други девет души бяха ранени при съветска ракетна офанзива в сряда. Украинският президент Володимир Зеленски се срещна с Халкедонския митрополит Емануил от Вселенската патриаршия и двамата са разискали усилването на духовната самостоятелност на украинската черква.

" Работим на всички равнища и с всички страни на световната сцена за използването на мирната формула и най-много за връщането на депортираните деца от Украйна. Благодарен съм на Вселенската патриаршия за желанието да помогне. Говорихме и за усилване независимостта на Украйна - нашата страна е един от историческите центрове на християнството ", съобщи Володимир Зеленски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР