Русия заяви днес, че е неутрализирала три украински военноморски дрона

...
Русия заяви днес, че е неутрализирала три украински военноморски дрона
Коментари Харесай

Русия е неутрализирала три украински военноморски дрона в Черно море

Русия съобщи през днешния ден, че е обезвредила три украински военноморски дрона в Черно море, които наподобява са били ориентирани към залива на Севастопол в анексирания Крим, съобщи Франс прес.

Тази заран " към 04:00 ч. локално време в северната част на Черно море бяха засечени три безпилотни украински военни катера ", се споделя в изказване на съветското министерство на защитата. В зоната, в която са били открити трите безпилотни военни катера, е бил нанесен удар, при който са били употребявани антидиверсионни ракетно-бомбени системи, добави министерството, без да даде повече детайлности.

След случая в залива на Севастопол, където се намира щабът на съветския Черноморски флот, са подхванати ограничения за битка с диверсии и разкриване на мини, съобщи източник от съветското министерство на защитата.

Нападенията, при които се употребяват военноморски и въздушни дронове край крайбрежията на Крим зачестиха, откакто през юли Русия се отдръпна от съглашението, разрешаващо износа на украинско зърно, показва Агенция Франс Прес.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР