Русия вероятно си е поставила за цел да спонсорира и

...
Русия вероятно си е поставила за цел да спонсорира и
Коментари Харесай

Русия ще създаде алтернативни частни военни компании, които да заменят Вагнер в Украйна

Русия евентуално си е сложила за цел да спонсорира и развива различни частни военни компании, които в последна сметка да заменят групата " Вагнер ", играеща в този момент значима бойна роля във войната против Украйна, счита английското военно разузнаване, представено от Българска телеграфна агенция.

В сводката, оповестена през днешния ден, се отбелязва, че това става в подтекста на биещата на очи омраза сред съветското министерство на защитата и частната войска на предприемача Евгений Пригожин.

" Военното управление на Русия евентуално желае (групата " Вагнер " да бъде заместена от друга) ЧВК, върху която има по-голям надзор ", разяснява английското военно разузнаване. По негови оценки обаче не е известно друга съветска частна военна към този миг да се приближава до " Вагнер " по бройка или бойна мощност.

Русия евентуално счита, че продължава да има изгода от ЧВК в Украйна, тъй като те са по-малко обременени от лимитираните равнища на възнаграждение и неефективността, които се отразяват на успеваемостта на постоянната войска.

Освен това съветското управление по всяка възможност си прави сметката, че тежките загуби на частни военни компания ще бъдат понесени по-леко от съветското общество спрямо жертвите в редиците на постоянната войска, отбелязва английското военно разузнаване.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР