Русия успешно е тества своя Рунет, алтернатива на глобалния Интернет,

...
Русия успешно е тества своя Рунет, алтернатива на глобалния Интернет,
Коментари Харесай

Русия успешно тества своя Рунет, алтернатива на Интернет и е готова да реагира

Русия сполучливо е тества своя Рунет, опция на световния Интернет , разгласи държавното управление ма страната, представено от БиБиСи.

Подробности за това, което включва пробата, са неразбираеми, само че съгласно Министерството на известията елементарните консуматори не виждат никакви промени. Сега резултатите ще бъдат показани на президента Путин .

Експертите остават загрижени за наклонността някои страни да " разглобят " интернет . " За страдание съветската посока е единствено още една стъпка към възходящото разтрошаване на интернет ", разяснява проф. Алън Удуърд, компютърен експерт от Университета в Съри.

" Все по-често властнически страни , които желаят да управляват това, което виждат жителите , гледат какво към този момент са създали Иран и Китай . Това значи, че хората няма да имат достъп за разговор за това, което се случва в личната им страна , те ще бъдат държани в границите на личния им балон. "
 Правителството на Русия пое надзор над интернета
Правителството на Русия пое надзор над интернета

Руската страна пое надзор над интернета, откакто през днешния ден влезе в действие нов закон, който разрешава на Москва да изключи страната

Местните осведомителни организации оповестяват, че тестванията на Рунет са минали по проект .

" Резултатите демонстрираха, че като цяло както управляващите, по този начин и телекомуникационните оператори са подготвени дейно да реагират на зараждащите опасности и закани, с цел да обезпечат постоянното действие както на интернет, по този начин и на единната телекомуникационна мрежа в Руската федерация ", изяснява Алексей Соколов, зам.-министър на известията.

ТАСС заяви, че тестванията са оценили уязвимостта на устройства с интернет на нещата , а също по този начин са присъединили инспекция на способността на Рунет да се опълчва на " външни негативни въздействия ".

Русия се стреми да развие по-подходящи мрежови услуги за своите жители . Тя разгласи проекти за основаване на лична " Уикипедия " и одобри законопроект, който не разрешава продажбата на смарт телефони, които нямат авансово конфигуриран съветски програмен продукт .
 Електронните устройства в Русия към този момент наложително ще са с съветски програмен продукт
Електронните устройства в Русия към този момент наложително ще са с съветски програмен продукт

Възможност да се следи всеки потребител…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР