Русия трябва да осигури спешна медицинска помощ за опозиционера ,

...
Русия трябва да осигури спешна медицинска помощ за опозиционера ,
Коментари Харесай

Германия настоява Русия да осигури медицинска помощ на Навални


Русия би трябвало да обезпечи " незабавна здравна помощ " за опозиционера, който от две години е в пандиза, защото здравословното му положение се е влошило, прикани през днешния ден немското държавно управление, представено от Франс прес.

" Приехме с огромна угриженост информацията за сериозното здравословно положение на ", сподели на постоянна конференция говорителката на кабинета в Берлин Кристиане Хофман.

Тя прикани Русия да обезпечи " незабавна здравна помощ " на опозиционера, станал обект на отравяне през 2020 година, приписвано от него на съветските служби за сигурност.

" Това, което се случва с Навални, може да се случи с всички тези в Русия, които надигнат глас против режима " на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, предизвести Хофман.

Четирийсет и шест годишният съветски опозиционер сподели в сряда, че има признаци на грип и е бил лишен от приемлив достъп до здравна помощ. Негови поддръжници осъдиха, по думите им, опит на Кремъл да го " убие постепенно ".

Навални сподели, че е трябвало да води " жестока борба ", с цел да получи " обикновени медикаменти ", и че му е била отказана хоспитализация в здравното поделение на пандиза, ситуиран на 200 километра от Москва. Администрацията на пандиза принуждава негов съкилийник да се движи сред здравното поделение на пандиза, което е наранено от грипна зараза, и килията му, добави той.

Руският президент " (Владимир) Путин се пробва още веднъж и още веднъж да убие Навални, само че по по-дискретен и по-бавен метод ", сподели в сряда неговият екипът на опозиционера.

Близо 500 съветски лекари са подписали оповестена във " Facebook " петиция, призоваваща Путин да обезпечи подобаващи грижи за Навални и " да приключи злоупотребите " против него.

Навални, който е " най-изявеният критик " на съветския президент и съперник на военната атака в Украйна, беше задържан в Русия през януари 2021 година при завръщането си в страната след сериозното отравяне, за което упреква Кремъл.

През март същата година той беше наказан на 9 години затвор при непоколебим режим по обвинявания в машинация, които счита за изфабрикувани. Днес говорителката на немското държавно управление назова присъдата против съветския опозиционер " политически стимулирана ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР