Русия разшири обхвата на ответните санкции срещу Великобритания, като включи

...
Русия разшири обхвата на ответните санкции срещу Великобритания, като включи
Коментари Харесай

Русия разшири санкциите срещу Великобритания

Русия разшири обсега на ответните наказания против Англия, като включи в листата 23-ма души, заяви съветското външно министерство.

“Във връзка с антируския курс на Лондон, в границите на който интензивно се ползва механизмът на персоналните наказания и се оказва всестранна поддръжка на неонацисткия режим в Киев, беше взето решение за разширение на съветската стоп-листа с включването на представители на военно-политическото ведомство, журналистическия корпус и научната общественост на Англия (общо 23-ма души) ”, се споделя в известието, представено от РИА Новости.

В черния лист е включен началникът на отбранителния щаб на Въоръжените сили на Обединеното кралство Антъни Радакин.  Той управлява образованието на украинските бойци на английска територия.

Сред глобените са и ръководителят на държавния Съвместен разследващ комитет Мадлен Алесандри> Тя взе участие във формулирането на Стратегията на Лондон в украинското направление. Там  е и ръководителят на борда на шефовете на отбранителната компания BAE Systems Кресида Хог.

Освен това са наложени персонални ограничавания на чиновниците на три английски центъра за политически науки. Това са Кралския единен институт за отбранителни проучвания, Фондация “Хенри Джаксън ” и Аналитичния институт “Сивитас ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР