Русия разработва на територията на Беларус спецоперация, при която планира

...
Русия разработва на територията на Беларус спецоперация, при която планира
Коментари Харесай

Украйна: Русия смята да хвърли във войната беларуски военни в руски униформи

Русия създава на територията на Беларус спецоперация, при която възнамерява да задейства против Украйна преоблечени в съветска униформа беларуски военни, заяви организация " Укринформ " с позоваване на секретаря на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов.

" Днес на територията на Беларус се създава спецоперация на Руската федерация. Те имат огромно предпочитание да облекат в униформа на Руската федерация беларуски военни, част от които отхвърля да води война против нашата страна, само че в този момент ФСБ и спецслужбите на тяхна територия уговарят беларусите да се преоблекат в съветска униформа и по съветски модел да влязат на наша територия. Но ние сме подготвени за подобен процес на събитията и предизвестявам: в случай че се надигнем против беларуси, те ще срещнат същия отпор, както руснаците и чеченците . " - разяснява Данилов.

По думите му, сегашната войнаизпълняват същата функционалност, както чиновниците на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) (Народен комисариат на вътрешните работи - наказателен орган по времето на Съветския съюз - б.р.) през Втората международна война, които са разстрелвали съветските бойци, в случай че се опитат да правят отстъпка . Той подсети, че на 12 март чеченци разстреляха в Киевска област 12 ранени руснаци.
 „ Кадировци “ гръмнаха 12 ранени съветски бойци
„ Кадировци “ гръмнаха 12 ранени съветски бойци

Ранените са очаквали да ги трансферират в Беларус, където да получат лекуване...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР