Русия разполага със запаси от газ за следващите 100 години,

...
Русия разполага със запаси от газ за следващите 100 години,
Коментари Харесай

„Газпром“: Русия има запаси от газ за следващите 100 години

Русия разполага със ресурси от газ за идващите 100 години, като някои от находищата ще продължат да обезпечават газ даже през 2120 година, съобщи основният изпълнителен шеф на „ Газпром “ Алексей Милър по време на конферентен диалог във връзка Деня на служащите от нефтената и газовата индустрия, съобщи БГНЕС.

„ Нашите консуматори, руснаците, ще имат достъп до на ниска цена и благонадежден енергиен запас. Особено значимо е да се означи, че потребителите в страната имат огромна опция да бъдат оптимистично настроени във връзка с газовото бъдеще на страната. Защо? Защото имаме запаси за идващите 100 години. Знаем, че някои от нашите залежи, които са в развой на създаване, ще работят и ще обезпечават газ за страната и през 2120 година “, сподели той.

„ Тези индикатори са вероятни най-много с помощта на основаването и развиването на новия център на съветския рандеман на газ в Ямал “, означи Милър.

„ Подготвяме се за стартирането в употреба на находището „ Харасавей “и започваме създаване на дълбоките находища на находището „ Бованенково “. И както постоянно в „ Газпром “, ние също по този начин сътворяваме съответните газопреносни мощности за новите залежи в синхрон “, акцентира ръководителят на „ Газпром “.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР