Русия поднови наземната атака срещу Киев. Нападната е военна база

...
Русия поднови наземната атака срещу Киев. Нападната е военна база
Коментари Харесай

64-километрова руска военна колона настъпва към Киев

Русия възобнови наземната офанзива против Киев. Нападната е военна база до градчето Бровари. То се намира на 25 км североизточно от столицата.

Междувременно сателитни фотоси демонстрираха, че към Киев настава съветска военна колона, дълга към 64 километра. Тя се движи в северозападно направление към столицата.

Изображенията са на частната американска компания " Максар ", профилирана в производството на спътници за връзка, наблюдаване на Земята и радари.

Компанията оповестява, че в южните региони на Беларус, покрай границата с Украйна са струпани спомагателни наземни сили и хеликоптери.

Първоначалните проекти на съветската войска се провалиха, а украинците печелят и осведомителната война към сраженията, само че руснаците към момента не са впрегнали силите си в действителна приложимост ", предизвестява Майкъл Кофман, специалист по Русия от американския мозъчен концерн CNA.

Според оценката на американския анализатор в началото армията на Путин е разчитала на бърз пробив на мобилни групи, завладяване на основни обекти и градове - в резюме, бърз триумф с малко кръв. Тези десантни и мобилни групи - без подкрепления и въздушно прикритие - са това, което украинците в действителност разрушават.

Вчерашният пети ден от войната обаче демонстрира, че съветската войска съществено преразглежда тактиката си и се реорганизира. Русия разполага с големи запаси, напомня BBC струпаните над 120 000 единици съветска армия по границата преди нападението, а и Русия към момента не е употребила добре своите военновъздушни сили.

" За страдание, допускам, че най-лошото занапред следва и тази война може да стане доста по-лоша ", написа американският анализатор.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР