Русия подкрепя правото на идентичност на всеки народ, счита за

...
Русия подкрепя правото на идентичност на всеки народ, счита за
Коментари Харесай

Путин: Русия подкрепя правото на идентичност на всеки народ

Русия поддържа правото на еднаквост на всеки народ, смята за неприемливо налагането извън на непознати мостри в образованието и възпитанието, сподели съветският президент Владимир Путин във видеообръщение към участниците в първия интернационален конгрес на министрите на образованието, оповестяват съветски медии.

„ Смятаме за неприемливо от време на време жестоко и безогледно да се постановат суверенни страни, опитващи се да наложат някакви непознати модели, в това число в областта на образованието и възпитанието. Русия в противен случай, поддържа правата на всеки народ, всяка страна, всяка неповторима цивилизация на всички континенти да запази своята еднаквост, да обезпечи приемствеността на поколенията и да резервира обичайните духовни и морални полезности ", добави още Путин.

Според президента Русия е подготвена обилно да показа достиженията на отечествената педагогика, предопределили научното и софтуерното развиване на страната: „ Такъв жив, почтен продан на хрумвания, истински подходи е доста значим. "

Той изрази вяра по време на форума да бъдат препоръчани нови забавни взаимни планове, а създадените рекомендации да послужат за възстановяване и развиване на просветителния бранш. Желая ви ползотворна работа и всичко най-хубаво ", приключи Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР