Русия няма никога да екстрадира никой от 13-те свои граждани,

...
Русия няма никога да екстрадира никой от 13-те свои граждани,
Коментари Харесай

Путин: Русия никога няма да екстрадира свои граждани, обвинени от САЩ

Русия няма в никакъв случай да екстрадира никой от 13-те свои жители, упрекнати от Съединени американски щати в интервенция в американските избори, съобщи съветският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила в предавано през днешния ден изявление за Ен Би Си, представено от АП. Той още веднъж посочи, че те не са работели за държавното управление.

"Никога. Никога. Русия не екстрадира жителите си ", съобщи Путин. Изявленията на Путин демонстрират какъв брой са оскъдни възможностите съветските сътрудници да се явят в американски съд, с цел да дават отговор по обвиняванията, че са управлявали огромна загадка акция в обществените мрежи, с цел да се намесят в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, отбелязва АП. Вашингтон няма контракт за екстрадиция с Москва и не може да я принуди да съобщи свои жители, а съветската конституция не разрешава екстрадицията им към други страни. Въпреки това обвиняванията съумяха да привлекат публичното внимание към комплицираната непозната акция за интервенция в американската народна власт, споделят правни специалисти. Министерството на правораздаването на Съединени американски щати от години поддържа повдигането на обвинявания против чужденци, без те да участват, за както да ги засрами, по този начин и да затрудни пътуванията им в чужбина.

Путин обаче съобщи, че неговото държавно управление няма защо да дава отговор, до момента в който Съединени американски щати не дават "някакви материали, данни и съответни неща ". Руският президент добави, че неговата страна е подготвена да ги прегледа и разиска, само че акцентира, че държавното управление му не е управлявало сътрудниците да работят против Съединени американски щати. "Знам, че те не съставляват съветската страна и съветските управляващи ", съобщи той. "Какво съответно са създали, нямам визия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР