Русия нанася удари по важна инфраструктура в Украйна през последните

...
Русия нанася удари по важна инфраструктура в Украйна през последните
Коментари Харесай

Зеленски увери, че голямата част от Украйна има електричество, въпреки руските атаки

Русия нанася удари по значима инфраструктура в Украйна през последните месеци, което на моменти оставя милиони хора без ток, отопление или водоснабдяване: „ По-голямата част от територията на Украйна има сила. Повечето от нашите хора имат електричество “, сподели Зеленски във видеообръщение. Според него: „ Това е следващо удостоверение за нашата устойчивост, силата на Украйна, голямата работа, която е свършена или се прави от доста хора. “ Изключение е пристанищният град Одеса, където спиранията на тока със защитна цел още са в действие, с цел да оказват помощ за предпазването на енергийните обекти, развалени от предходни офанзиви.

 

Зеленски сподели, че чака Мюнхенската конференция по сигурността да обезпечи още военна помощ за Украйна в борбата ѝ против съветското настъпление: „ Има значими изказвания от международните водачи в поддръжка на нашата страна и сигнали за по-силни оръжия за нашата защита. “ По думите му това в особена степен се отнася за ракети с огромен обхват.

Според него изказванията на водачите на конференцията ясно са посочили, че войната на Русия против Украйна може да приключи единствено със загуба за агресора. Той също по този начин сподели, че са реализирани съответни съглашения с сътрудниците за търсене на отговорност от Русия за инвазията
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР