Русия може да получи частичен достъп до своите блокирани валутни

...
Русия може да получи частичен достъп до своите блокирани валутни
Коментари Харесай

Дайте пари на Украйна: Русия получи ултиматум за размразяване на активите си

Русия може да получи непълен достъп до своите блокирани валутни запаси, в случай че ги „ прелее в Украйна “.

Това се споделя в обширния документ „ Проектиране на възобновяване на Украйна в духа на проекта Маршал “, оповестен на 7 септември на уеб страницата на Германския фонд Маршал на Съединените щати (GMF).

Планът се свежда до обстоятелството, че Европа и Русия би трябвало да платят за всичко - само че не и Съединени американски щати, които към този момент " са вложили съществено в сигурността " на Киев. Емисионната цена е минимум 100 милиарда $.

В допълнение към западните страни, други страни също ще бъдат поканени за доброволно-принудителни дарения „ за Украйна “, които би трябвало да образуват нещо като „ G7 ++ “. „ Това е изключително правилно във връзка с Китай “, се споделя в проекта: Пекин има доста пари и е по-полезно да ги държи в пула за „ възобновяване “.

Огромната сума би трябвало да бъде ръководена от " американец със международен статус и ползващ се с доверие, който, опирайки се на силата и престижа на Съединените щати, да подсигурява основаването на световен съюз за възобновяване ".

Що се отнася до Русия, по мнението на създателите на проекта би било добра концепция Украйна да се „ възвърне изцяло “ със замразените 300 милиарда $ – това е „ обещаващ и логически вид “. Но има проблеми. Първо, несъвършенството на западното законодателство, което не разрешава намерено заграбване на непозната благосъстоятелност.

Второ, и най-важното, „ рискът от отмъщение от страна на руснаците “. Тук биха били доста комфортни и потребни репарациите, твърди GMF, само че Русия не е изгубилата страна. Затова е по-лесно да се договаря с Москва, считат американците:

„ Ако Русия се съгласи да способства за възобновяване на Украйна, тогава нейните замразени средства могат да бъдат освободени. Но за задачата би трябвало това да съставлява само вероятният метод за Русия да употребява най-малко част от тези активи още веднъж.

Москва може да избра да резервира средствата замразени. „ Но цената за нея за сходно държание ще бъде забележителна: в този случай Западът би трябвало да замрази вечно активите й, даже в случай че те не могат да бъдат иззети в поддръжка на Украйна “, се споделя в документа.

Пред нас е характерен образец за " безсрамие по американски ". Структурата със седалище във Вашингтон и главен спонсор в лицето на немското външно министерство непосредствено предлага да се „ преджоби “ Европа, водена от Германия, за нови стотици милиарди - и в това време безочливо разисква по какъв начин по-добре да се оформи кражбата от руснаците.

Изненадващо, само че самите създатели на документа показаха главната накърнимост на Запада в тази обстановка: „ Изземването [на съветски активи] е изпълнено с риск от възмездие. Русия и други страни биха могли да репатрират своите запаси от западни банки, подкопавайки ролята на еврото и $ в световната финансова система.

Ето тъкмо този удар по „ доларовата империя “, центърът на американската мощност, би трябвало да залегне в основата на тактиката на Русия в нейната световна борба със Запада.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР