Русия има технически проблеми с дроновете, които придоби този месец

...
Русия има технически проблеми с дроновете, които придоби този месец
Коментари Харесай

Русия среща технически проблеми с иранските дронове, които използва в Украйна

Русия има механически проблеми с дроновете, които закупи този месец от Иран, с цел да ги употребява във войната в Украйна, обявиха представители на администрацията на американския президент Джо Байдън, представени от Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6813
Служителите, които огласиха тази оценка на американското разузнаване при изискване че ще останат анонимни, оповестиха за " многочислени провали " на безпилотните летателни апарати иранско произвеждане, без да влязат в елементи. Според Съединени американски щати доставката на дронове " Мохаджер-6 " и " Шахед " този месец евентуално е част от проект Русия да се снабди със стотици такива апарати.

Миналата седмица АП заяви, че Москва е получила неотдавна стотици дронове, които може да употребява във войната, макар предизвестията на Вашингтон към Техеран да не ги изпраща. Вестник " Вашингтон пост " пръв писа, че Русия има механически проблеми с потреблението на апаратите. Руски обслужващ личен състав продължава да минава образование в Иран по какъв начин да употребява в Украйна тези системи, които могат да правят офанзиви от въздуха по наземни цели, да бъдат употребявани в електронна война и за набелязване на цели.

Изправена пред стопански наказания и ограничавания пред вноса, Русия се обърна към Иран като основен сътрудник и снабдител на оръжия, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Представители на администрацията на Байдън потвърдиха, че Техеран е доставил дронове на Москва в миг, когато се пробват да го накарат да стартира още веднъж да съблюдава отговорностите си по съглашението от Виена за нуклеарната му стратегия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР