Русия и Турция сключиха сделка за доставка на зенитно-ракетни системи

...
Русия и Турция сключиха сделка за доставка на зенитно-ракетни системи
Коментари Харесай

Русия и Турция заобиколили US долара в сделката за ракетите С-400

Русия и Турция подписаха договорка за доставка на зенитно-ракетни системи С-400, отказвайки се от разплащане в долари, заяви през днешния ден съветският президент Владимир Путин.
„ Току-що разговарях с президента на Турция, безусловно преди половин час. Говорихме по редица съответни въпроси, само че ще посоча нашата договорка в региона на военно-техническото съдействие, за доставката на С-400. Разбираме, че в случай че вършим планове в долари, те няма да минат. Затова измислихме различен вид и договорката мина “, сподели Путин,цитиран от ТАСС.

Русия не си слага за цел да се откаже от потреблението на $, само че американската валута сама губи активи, добави съветският президент на конгрес в Москва. „ Тези, които взимат съответни решения за наказания, се самопрострелват не в крайници си, а по-високо, тъй като такава неустойчивост в плановете в долари провокира предпочитание на доста стопански системи по света да намерят различни аварийни валути и да основат самостоятелни от $ системи за разплащане “, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР