Русия е включила 29 американци включително държавници, бизнесмени, експерти и

...
Русия е включила 29 американци включително държавници, бизнесмени, експерти и
Коментари Харесай

Русия наложи санкции на Марк Зукърбърг, Камала Харис и още 27 американци

Русия е присъединила 29 американци в това число държавници, предприемачи, специалисти и публицисти, както и съпрузи на високопоставени чиновници, в листата за на лицата, които нмат право да влизат в Русия, заяви съветското външно министерство, представено от ТАСС.

" В отговор на непрестанно възходящите антируски наказания, под които администрацията на (президента на САЩ) Джо Байдън постав все по-голям брой съветски жители - както публични лица и техните фамилии, по този начин и представители на бизнес кръгове, учени и културни дейци, в черния лист за забарана за влизане в Русия се вкарват 29 американци всред които държавници, предприемачи, специалисти и публицисти, които образуват русофобския дневен ред, както и съпрузите на редица високопоставени чиновници.

В черния лист влизат вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис и ръководителят на Мета (призната за екстремистка организация в Руската федерация-бел.ред.) Марк Зукърбърг. " В близко бъдеще ще последва ново известие за идващото попълване на съветския черен лист в реда на контрамерки против враждебните дейности на американските управляващи ", споделиха от министерството.

Освен това са наложени наказания на 61 канадски жители. Русия същвременно предизвестява " канадските куратори " на въоръжените сили на Украйна и " националистическите батальони " за отговорност за военните закононарушения, осъществени от техните подопечни.
 Медведев:
Медведев: " Адските " наказания се връщат към Запада като бумеранг

Глобалната инфлация се повишава. Изглежда, че в Европа стартира криза...

Припомняме, че против доста съветски политици, предприемачи и фигури на култирата и изкуството са наложени сходни наказания, които им забараняват да влзат в Съединени американски щати, Канада и страните от Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР