Русия е в контакт с Хамас относно освобождаването на заложниците,

...
Русия е в контакт с Хамас относно освобождаването на заложниците,
Коментари Харесай

Русия е в контакт с Хамас относно освобождаването на заложниците

Русия е в контакт с " Хамас " по отношение на освобождението на заложниците, взети от палестинската екстремистка формация по време на офанзивата против Израел и които сега се намират в линията Газа. Това е декларирал съветският дипломат в Израел Анатолий Викторов, представен от Ройтерс.

" Разбира се ние имаме контакти с представители от " Хамас " и те на първо място са ориентирани към избавяне на заложниците от местата, където те се намират сега, хванати от бойци на " Хамас " през първия ден на – почтено казано – терористичната офанзива против израелски цивилни ", цитира съветският в. " Известия " изявление на посланика Анатолий Викторов.

Според разнообразни източници и оценки " Хамас " държи към 200 заложници от разнообразни страни.

В същото време немската вътрешна министърка Нанси Фезер сподели, че последователи на " Хамас " би трябвало да бъдат депортирани от федералната република, когато това е допустимо, и добави, че управляващите ще наблюдават още по-категорични за ислямистки прояви, изключително след неотдавнашното нахлуване в Брюксел против шведски жители.

" Ако има опция да депортираме последователи на „ Хамас “, би трябвало да го вършим “, сподели Федер пред публицисти след диалози в централата на федералната престъпна полиция, съобщи Ройтерс.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР