Русия е готова да си сътрудничи с Китай във всички

...
Русия е готова да си сътрудничи с Китай във всички
Коментари Харесай

Путин иска сътрудничество с Китай и при военните технологии

Русия е подготвена да си сътрудничи с Китай във всички области, в това число в региона на военните технологии. Това съобщи на конференция съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС.

" Що се отнася до Китай, ние сме подготвени да си сътрудничим във всички области, . Това се отнася, апропо, и за военните технологии ", означи той.

Президентът добави, че Русия и Китай се отдалечават " от обичайните връзки покупко-продажба в тази област: мислим за технологиите ".
 Китай търси задълбочаване на комерсиалните връзки с Русия
Китай търси задълбочаване на комерсиалните връзки с Русия

Паралелни визити на китайски външен министър в Москва и съветския търговски министър в Китай

Той приветства като доста ефикасни връзките сред двете страни и посочи, че двустранната търговия ще надвиши 200 милиарда $ през тази година.

По време на Russia Calling! - капиталовият конгрес, който сега се организира в Москва, Путин съобщи: " Слава Богу, нашите връзки с Китай бяха извънредно ефикасни. Поставихме си задачата да достигнем търговия от 200 милиарда $ идната или през идващите години. Мисля, че никой не се съмнява, че ще достигнем 200 милиарда $ още тази година ".

Руският водач приветства упоритостите за работа в Русия , изразени от китайски бизнесмен, който уточни, че неговият бизнес би желал да развие съдействие в минното дело с Русия.
 Руски и китайски компании подписаха редица съглашения за съдействие
Руски и китайски компании подписаха редица съглашения за съдействие

В браншове, вариращи от произвеждане и логистика до електронна търговия и селско стопанство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР