Русенските депесари заявиха своята безпрекословна подкрепа за председателя на партията

...
Русенските депесари заявиха своята безпрекословна подкрепа за председателя на партията
Коментари Харесай

Има ли трус в ДПС?

Русенските депесари обявиха своята безпрекословна поддръжка за ръководителя на партията Мустафа Карадайъ. Областното управление излезе с декларация през днешния ден, в която разгласи,че застава твърдо зад водача на Движението. От партията оповестиха, че изрично се опълчват на опитите за дестабилизация на партийните структури.

Ето и цялостния текст на декларацията:

Ние, членовете на Областен съвет на Движение за права и свободи Русе, придържайки се към посланието на почетния ръководител доктор Ахмед Доган, единомислещо показваме поддръжката си за Председателя на Движение за права и свободи господин Мустафа Карадайъ. 

Във времена на политически безпорядък, рецесии във всички сфери на публичния живот, когато сме очевидци на разпад на държавността и национално изменничество от настоящи политици, 

господин Мустафа Карадайъ е единственият ръководител на партия, който поставя всички старания за разсъдък и разговор сред политиците и институциите, за превъзмогването на рецесиите и за развиването на просперитета на страната ни.

Областният съвет на Движение за права и свободи Русе застава твърдо зад Председателя на нашата партия господин Карадайъ и изрично се опълчва против отправени внушения, които целят дестабилизиране на партията и партийните структури.

Силата на нашата убеденост, че Движение за права и свободи, ръководена от заслужен водач с визия и политически опит, е поръчител, че дружно ще успеем да преодолеем този тежък и неприличен за българския политически живот миг и ще продължаваме да бъдем дейна част от оздравяването на политическата реалност в България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР