Русенската полиция е арестувала трима души за грабеж на бензиностанция

...
Русенската полиция е арестувала трима души за грабеж на бензиностанция
Коментари Харесай

Трима души са арестувани за грабеж на бензиностанция в Русе

Русенската полиция е арестувала трима души за обир на бензиностанция в града. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.

От полицията напомнят, че при грабежа, осъществен към 0.40 часа на 3 март тази година, в бензиностанция на бул. "Христо Ботев " - на изхода на Русе в посока Варна, влезнали двама мъже, облечени с тъмни облекла и с качулки на главите. Те заплашили служителката в обекта с побой, след което взели към 290 лв. от оборота и избягали.

От полицията осведомят, че при състояла се неотдавна спецоперация в няколко русенски квартала униформените чиновници открили данни за възможните причинители на грабежа.

Въоръжен обир на казино в София, отмъкнати са над 70 хиляди лева

Така били открити и задържани двама русенци - на 16 и на 36 години, както и 20-годишен юноша от град Две могили. От полицията прецизират, че двамата пълнолетни са мъжете, които са били в бензиностанцията, а 16-годишният е изчаквал отвън обекта и обсега на камерите.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи изясняват, че единият от задържаните е търсен поради влезнала в действие присъда. Досега той се укривал в разнообразни обитаеми места в страната.

Работата по случая продължава под управлението на Русенската прокуратура.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР