Русе влезе в Топ 10 за най-скъпи имоти за продажба

...
Русе влезе в Топ 10 за най-скъпи имоти за продажба
Коментари Харесай

Русе влезе в Топ 10 за най-скъпи имоти за продажба от ЧСИ

Русе влезе в Топ 10 за най-скъпи парцели за продажба от частен правосъден реализатор.

Градът ни заема 6-о място в класацията от последната седмица, където с най-високи цени участват най-вече индустриални парцели и хотели, написа

Първенството е за парцел в землището на с.Геша,Габровско, който е застроен със здания за селски туризъм и е със начална цена от 8,9 млн.лв.

В Русе предлаганият вай-скъп парцел е индустриален, среща се в зона „ Тегра “ и е с цена от 4,78 млн.лв. В нея влизат терен от близо 10 000 кв.м, дружно с издигнатата в него постройка, представляваща двукорабно стоманобетоново хале – завод свободно коване с едноетажна пристройка, със застроена повърхност от 8576 кв.м.

В обявлението се предлага и още един терен в непосредствена непосредственост от към 2000 кв.м с административна/делова постройка, като там стартовата цена е от 664 000 лева

И двата парцела са били с един и същи притежател – Ковашко-пресов цех, и в случай че се продадат дружно, общата цена става 5,44 млн.лв. Това ще ги подреди като обща договорка на 3-о място директно след хотела в село Брестник, който се продава за сумата от 6,3 млн.лв.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР