Руми Калоферова е един от най-успешните бикини модели у нас

...
Руми Калоферова е един от най-успешните бикини модели у нас
Коментари Харесай

Мекици или варен ориз - отговорът за ФАКТИ дава бикини моделът Руми Калоферова

Руми Калоферова е един от най-успешните бикини модели у нас с оценки от разнообразни национални и интернационалните надпревари. За пръв път влиза в залата, когато е на 22 години и десетилетие по-късно може да се похвали, както с сполучлива кариера, по този начин и със устойчиво семейство. Но за магията, която ползва, с цел да съчетава спорта с щерка си и мъжа до себе си, ще приказваме по-късно, тъй като от нея получихме отговори за една болна за нас тематика - храненето.

В спортната ни редакция сме пословични фанатици на тематика баници, мекици, пържени филии, палачинки и всичко останало, с което бабите ни в миналото са ни закърмили, с цел да може през днешния ден да се похвалим с фигурите си на будистки богове. За наша голяма изненада Руми не пожела да стане и да си тръгне, когато вкарахме в диалога тези думи, от които на редица фитнес инструктори им става неприятно. Напротив - тя признава, че също е сътрудник познавач, само че е очевидно, че ангелите ѝ са надалеч по-силни от нашите.

„ Не, това не са неразрешени думи за мен, защото сега не се сготвям за съревнование. Но си ги разрешавам доста рядко “, споделя тя през усмивка.

Не посмяхме да попитаме какво ще рече „ рядко “, тъй като обгърнатото ни в топъл пласт тлъстинки сърце можеше да пропусне удар и по този начин нямаше да можем да довършим изявлението. Вместо това ни стана забавно какво самата госпожа Калоферова държи сега в своя ледник.

„ Яйца, пилешко месо, варен ориз, картофи, зеленчуци и храна за бебе “, разкрива тя.

Изключвайки бебешките пюренца, в останалите артикули откриваме необятна палитра от всички съществени хранителни съставки - протеини, мазнини и въглехидрати. Разликата обаче с нашия личен ледник е, че яйцата ни са предопределени за шоколадово брауни, пилешкото месо всекидневно идва в кофа и пикантна коричка, първата асоциация за картофите ни е фритюрник, оризът обичайно ни плува в лой, а със зеленчуците храним кокошките и прасетата, с цел да има зимнина. Оказва се, че и от двете страни на барикадата използваме сходни артикули, само че по радикално противопоставен метод. Явно това е повода Руми да изгуби коремчето скоро откакто роди, до момента в който ние и без да ни следва да ставаме майки си го носим гордо като монумент на умрял войник.

„ В моите топ 5 извършения за коремна преса имам единствено топ 1 - верен хранителен режим! “, безапелационна е красивата ни събеседничка в отговор на нашата дрънканица за бирения търбух.

Според нея, огромна част от философия на вярното хранене се крие в персоналната ни воля и целенасоченост. Ако желаеме да се любуваме на по-дълъг и първокласен живот, би трябвало по-често да печем и варим, в сравнение с да пържим. А зеленчуците са ни надалеч по-добър другар, в сравнение с би ни се желало да признаем.

Следващият път, когато ви срещнем с Руми Калоферова, ще ви разкажем какви са препоръките ѝ за една от най-дискриминираните групи хора в спорта за здраве - тези със слаба фигура, които желаят да качат килограми. Нашата събеседничка е имала тъкмо този проблем, когато е решила да си закупи първата членска карта за фитнес и да промени философията за живота си. А в обозримото бъдеще ще си поговорим още за отслабването, разликата сред мъжете и дамите в спорта, какво би трябвало да знаят начинаещите спортисти и бъдещите майки преди да се запишат в локалния състезателен салон и още куп други значими неща за един здравословен и пълностоен метод на живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР