Румен Радев така успя да раздели нацията, че дори на

...
Румен Радев така успя да раздели нацията, че дори на
Коментари Харесай

Борисов: Радевата зима иде

Румен Радев по този начин съумя да раздели нацията, че даже на националния празник човек би трябвало да избира място, където да отиде , с цел да може да приказва за обединяване. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Котел, съобщи БГНЕС.

Днес има война, има експанзия и целият либерален свят осъди това. В същото време да си забравяме историята… тъй че Румен Радев раздели нацията, не му беше задоволително, че се опита нас да раздели, а цепи и другите политически партии. Призивите ни за обединяване не се схващат, разяснява Бойко Борисов.

Румен-Радевата зима иде, предизвестих ви. Ето, случи се, сподели още той и означи опашките по бензиностанции, и по думите му, чудовищния скок в цените на тока, на газа.

Всичко това докара Румен Радев. Кирил Петков и компания нямат политика . За два месеца се научиха да крадат и се накичиха с оставки, разяснява още Борисов.

Както е споделил поетът, „ до момента в който е мъничка змията, да си отпътуват ” и да се преформатира ръководството, прикани водачът на ГЕРБ.

Борисов изясни за какво ГЕРБ са дали своят вот " за " оставката на Стефан Янев с думите, че ръководителят на Народно събрание е вкарал в една точка две решения - в тази точка беше за оставката на Янев и за новия министър. Драгомир Заков съм го пращал аз в Брюксел с мои сътрудници. Какво би трябвало да създадем - да оставим страната без боен министър по време на война, попита Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР