Румен Радев и партиите, които застанаха срещу нас, са виновни

...
Румен Радев и партиите, които застанаха срещу нас, са виновни
Коментари Харесай

Борисов твърд срещу Радев, Нинова, Манолова и Иванов и по-мек към Слави Трифонов

Румен Радев и партиите, които застанаха против нас, са отговорни за сегашния безпорядък . Отдавна споделих, че са се разбрали да създадат всичко допустимо да няма държавно управление. Целта на Радев е да управлява еднолично държавните запаси и да си обезпечи победа на президентските избори, това написа някогашният министър председател Бойко Борисов във " Facebook " от Перник, къде поздравява локалната организация на ГЕРБ.

Според него е безумно да има избори през седмица през ноември , тъй като на Радев нямало да му хареса предварителният парламентарен избор да се организира дружно с президентските избори. " Заради неговата упоритост българските данъкоплатци ще платят над половин милиард лв. за избори ".

По думите му т ези хора не схващат, че демокрацията е скъпа, само че изисква отговорно държание . Ако е заслужен политик, Корнелия Нинова би трябвало да върне мандата още през днешния ден , тъй като стана ясно, че никой няма да я поддържа.
 Слави Трифонов: Няма да подкрепим държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия Обновена
Слави Трифонов: Няма да подкрепим държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия

Българска социалистическа партия е партия на статуквото съгласно ИТН…

" Христо Иванов и Мая Манолова щяха да се борят със задкулисието, само че през вчерашния ден стана ясно, че скрито са ходили да се молят за постове при Слави Трифонов. Както ме обикаляха мен преди време , по този начин в този момент коленичат пред него ".

Борисов изяснява, че министрите на Румен Радев Кирил Петков и Асен Василев персонално са упорствали Слави Трифонов да ги остави министри . " Нали щяха да договарят обществено и транспарантно, за какво тогава са се срещали скрито?! По време на изборите всички работеха за Слави Трифонов, стана неприятен едвам откакто им отхвърли министерски постове. Това е задкулисие! "
 Радев не изключва служебни министри от държавно управление, чака правила и цели
Радев не изключва служебни министри от държавно управление, чака правила и цели

Партиите да осъзнаят отговорността си за постоянен кабинет и актуализация на бюджета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР