Румен Радев е изпратил официален отказ за освобождаването на главния

...
Румен Радев е изпратил официален отказ за освобождаването на главния
Коментари Харесай

Радев отказа на избралите го ПП-ДБ главата на Тодоров

Румен Радев е изпратил формален отвод за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, заяви NOVA. Припомняме, че силовият министър Калин Стоянов изпрати стимулирано искане за това към президента.

Миналата седмица Президентството излезе с публична позиция, откакто държавното управление подава претекстовете, с които желае отстраняването на Тодоров. От „ Дондуков ” 2 обясниха, че претекстовете към предлагането са „ напълно политически и са продължение на пълномащабната чистка в Министерство на вътрешните работи ”.

Самият основен секретар само пред NOVA разяснява позицията на президента, като разясни, че е склонен с нея, тъй като това било истината.

„ Докладите за активността на Министерство на вътрешните работи за 2022 година и за първото полугодие на 2023 година демонстрират доста ясно дали Министерство на вътрешните работи се оправя добре. Там, видно от изнесения отчет, престъпността за изтеклото полугодие е намаляла с 4,1%, а разкриваемостта се е нараснала с 5% ”, сподели тогава Тодоров.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР