Румънското министерство на отбраната съобщи, че тази сутрин е бил

...
Румънското министерство на отбраната съобщи, че тази сутрин е бил
Коментари Харесай

В Румъния откриха кратер от паднал дрон

Румънското министерство на защитата заяви, че тази заран е бил открит кратер от дрон " с допустима детонация при конфликта " в зона с растителност в югоизточния окръг Тулча, съобщи Аджерпрес.

Кратерът е открит наоколо до десния бряг на ръкава Килия на река Дунав на към 3 километра западно от село Плауру, наоколо до което и по-рано бяха открити остатъци от дрон.

Министерството посочи, че са взети ограничения за обезпечаване на сигурността в зоната и са известени способените структури за взимане на проби и осъществяване на следствие според процедурите. Ведомството добави, че продължава задачите по наблюдаване на въздушното пространство и изследване в зоните, в които може да съществуват опасности при сходни обстановки.

— Paula Erizanu (@paulaerizanu)

Министерството на защитата съобщи, че осъжда изрично офанзивите, осъществявани от Руската федерация против обекти и детайли на гражданската инфраструктура на украинските пристанища на река Дунав. " Тези офанзиви са неоправдани и в тежко несъгласие с разпоредбите на интернационалното филантропично право ", акцентира институцията. 

В сряда, 11 октомври, съветските сили продължиха офанзивите против украинска пристанищна инфраструктура наоколо до границата сред Украйна и Румъния, отбелязва организацията.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР