Румънският рефер Ищван Ковач, който ръководи реванша между Левски и

...
Румънският рефер Ищван Ковач, който ръководи реванша между Левски и
Коментари Харесай

В Румъния също отчетоха грешката на рефера, свирил Левски - Хамрун

Румънският рефер Ищван Ковач, който управлява реванша сред Левски и Хамрун Спартанс, попадна и във водещите медии в северната ни съседка. GSP обърна внимание на рефера, който позволи кошмарна неточност преди втория гол на "спартанците ", който в действителност вкара дуела в продължения.

Припомяме, че малтийският отбор отстрани "сините " след осъществяване на дузпи, откакто в постоянното време стигна до трагичен триумф с 2:1. Преди второто попадение на Хамрун стана ясно, че техен състезател е бил в половината на българите преди подновяването на играта от центъра.

Това се случи в 92-рата минута на мача, безусловно секунди след изравнителния гол на Цунами, който класираше "сините " на плейоф с Партизан за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите.

От Левски публично желаеха преиграване на срещата поради тази съдийска неточност, която на процедура изхвърли българите от конкуренцията.

"Ищван Ковач попадна в центъра на интернационален скандал " е заглавието на един от водещите уеб сайтове в Румъния - GSP.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР