Румънската компания iHunt Technology, която се занимава с производството на

...
Румънската компания iHunt Technology, която се занимава с производството на
Коментари Харесай

Румънски производител на евтини смартфони атакува българския пазар

Румънската компания iHunt Technology, която се занимава с производството на смарт телефони под своя лична марка, възнамерява да разшири бизнеса си в района и това включва проекти за нахлуване на пазара в България и Унгария.

За да успее да реализира това, компанията пусна облигации на букурещката фондова борса на обща стойност от 7 румънски леи или 1,4 милиона евро, с цел да набере нужното ѝ финансиране, оповестява Romania Insider.

Според информацията iHunt Technology ще употребява привлечените средства, с цел да разшири производството си в Китай и да дебютира на българския и унгарския пазар.

" Ние сполучливо завършихме първото си предложение на облигации, което беше презаписано към първия ден на търговията. Успехът на емисията отразява доверието на вложителите в рентабилността и устойчивата тактика за напредък на iHunt ", показва Сезар Каталин Строе, който е основен изпълнителен шеф и мажоритарен притежател на производителя.

" Доверието на вложителите е чест за нас, само че в това време ни подтиква да развиваме още марката на iHunt ", прибавя той.

iHunt Technology е учредена през 2015 година, като тя създава смарт телефони под лични марки, а също по този начин е вносител на мобилни устройства и на друга електроника. Компанията е един от най-големите вносители на смарт телефони от Китай за румънския пазар.

Продукти на компанията могат да бъдат открити на българската платформа на румънския онлайн търговем eMAG. Компанията предлага бюджетни смарт телефони, които потеглят от на цени от 50 лв.. По-голямата част от моделите им са на стойност сред 125 и 300 лв., а най-скъпият от тях се продава за 600 лв..
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР