Румънка от САЩ се кандидатира за кмет на Лас Вегас.

...
Румънка от САЩ се кандидатира за кмет на Лас Вегас.
Коментари Харесай

Гореща блондинка от Румъния се кандидатира за кмет на Лас Вегас

Румънка от Съединени американски щати се кандидатира за кмет на Лас Вегас . Днес 45-годишната Ирина Хансен разгласи кандидатурата си за изборите през 2024 година, предава Диджи24. 

В конкуренцията следващата година румънката ще има четирима съперници -  общинската съветничка Виктория Сиймън, някогашната американска конгресменка Шели Бъркли, предприемачката и здравна сестра Дона Милър и локалната бизнесдама Тера Андерсън.

Ирина Хансен се афишира за консервативна, а предизборната ѝ стратегия дава обещание резистентен стопански напредък, гарантиране на сигурността в града и намиране на решение на рецесията с бездомниците. 

„ Ирина има вяра, че под нейно управление ще успее да сътвори резистентен стопански напредък в Лас Вегас и да възвърне доверието на хората в определените чиновници. Тя е изтощена от хора, които дават празни обещания, с цел да бъдат определени ”, се споделя в прессъобщението, което афишира румънския претендент за кмет. Мотото на предизборната й акция е " Ако те няма да го създадат, аз ще го направя "

Ирина Хансен е родена в Румъния през 1978 година Казва, че е имигрирала в Америка , с цел да „ избяга от потисническото ръководство на комунистически деспот ". Тя живее в Лас Вегас от 1998 година и се занимава с бизнес от 2005 година Член е на Асоциацията на брокерите на недвижими парцели в Лас Вегас, Националната асоциация на брокерите на недвижими парцели и Съвета за жилищни парцели, а преди четири години основава салон за спа процедури.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР