Румъния изпраща хеликоптери за пострадалите при тежката катастрофа станала в

...
Румъния изпраща хеликоптери за пострадалите при тежката катастрофа станала в
Коментари Харесай

Румъния изпраща хеликоптери за пострадалите при инцидента у нас

Румъния изпраща хеликоптери за потърпевшите при тежката злополука станала в дребните часове на денонощието на пътя Велико Търново - Русе. По обяд на летище Горна Оряховица каца първият хеликоптер с румънски медицински екипи, който ще прегледат настанените в болничното заведение. Очаква се да дойдат още четири медицински хеликоптера, занапред ще се реши и дали да бъдат превозени в Букурещ потърпевшите при случая.
Прочетете още
Припомняме, че злополуката, при която рейсът с румънска регистрация се удари в спрения на спешна площадка лек автомобил и по-късно в дърво, стана в сектора сред селата Куцина и Поликраище.

Трима от пътувалите в рейса починаха, а четвърти издъхна по-късно в болничното заведение. Осем души бяха ранени и откарани във Великотърновската болница. Тримата пасажери в лекия автомобил останаха невредими.

От Агенцията по сигурност на придвижването по пътищата оповестиха, че инспектират мястото на случая, а съгласно първичния оглед има дефекти в пътната инфраструктура и необезопасени обекти в крайпътното пространство.

В хода на следствието следва да се открият аргументите за пораждане на тежкото произшествие, както и скоростта на придвижване на рейса.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР