Румънецът за пореден път доказа, че е най-важният футболист в

...
Румънецът за пореден път доказа, че е най-важният футболист в
Коментари Харесай

Бикфалви герой за Урал срещу Уфа

Румънецът за следващ път потвърди, че е най-важният футболист в състава на. С негови два гола отборът от Екатеринбург победи с 2:1 и се отдалечи от долните етажи на класирането. Домакините пък останаха последни и занапред е ясно, че ще имат проблеми да запазят елитния си статут.

Уфа видимо владееше самодейността в началните минути, само че без да основава рискови положения пред вратата, защитавана от. Стражът на Урал трябваше да се намесва съществено единствено един път след шут на. Гостите пък разчитаха главно на центрирания към ветерана.
В 27-ата минута топката беше ориентирана още веднъж към Погребняк, той пропусна за Бикфалви и румънецът умерено я прати в мрежата. Ударът беше от няколко метра и нямаше какво да стори. В 34-ата минута вратарят на домакините избави подъл изстрел с глава на Погребняк.

Малко по-късно корнер в интерес на Урал докара до блъсканица в наказателното поле. Реферът Владимир Москальов прегледа обстановката благодарение на ВАР и отсъди дузпа за гостите за нарушаване на. Бикфалви прати Беленов в противоположния ъгъл и удвои преднината на " оранжевите ".
Второто полувреме стартира с пропуск на. Нападателят на Уфа обаче се реваншира в 62-ата минута, когато се извиси след центриране от десния фланг на и с глава понижи на 1:2. Урал удържа финалния взлом на домакините, а в добавеното време Бикфалви можеше да запише хеттрик, само че Беленов отрази удара му.

Уфа дели последното място в класирането с новака, само че има по-лоша голова разлика. В идващия кръг отборът ще гостува на, а Урал ще е хазаин на.

Премиер Лига 13 кръг, неделя 1 ноември  Уфа 1:2краен резулат  Урал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР