Розова долина и Лудогорец се изправят един срещу друг в

...
Розова долина и Лудогорец се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Лудогорец започва турнира за Купата с гостуване в Казанлък

Розова котловина и Лудогорец се изправят един против различен в мач от 1/16-финалите на Sesame Купа на България. Двубоят на стадион " Севтополис " в Казанлък e от 13:30 ч. и ще бъде управителен от Красен Георгиев.

След натоварената есен, която имаха " орлите " поради присъединяване си в евротурнирите, в този момент е ред, на пръв взор, за по-лесно тестване. Разградчани са в серия от 6 следващи срещи в българския шампионат без загуба. 
22  Лудогорец (Разград) - ЦСКА 1948
В последния кръг обаче отборът на Анте Шимунджа приключи наедно с ЦСКА 1948 (1:1) и остана на 5 точки от върха, само че пък има и два мача по-малко от ЦСКА - София.

" Розите " също се намират в напредък, откакто записаха 6 победи и 2 равенства в Югоизточната Трета лига. В момента тимът от Казанлък заема третото място в класирането.

За да стигне дотук за Купата, Розова котловина се оправи с втородивизионния Янтра (Габрово) с 3:0. Домакините ще хвърлят всички сили в опит да поднесат изненада против 11-кратния първенец на България и да зарадват своите последователи.
 " Розите " разрушиха Янтра и не престават за Купата
Очаква се Анте Шимунджа да направи доста промени по отношение на последния дуел на Лудогорец и да гласоподава доверие на футболисти, които са получавали по-малко игрово време през сезона дотук.
45  Лудогорец 2:3 Левски
В миналогодишната конкуренция " орлите " отпаднаха от бъдещия притежател на трофея Левски на полуфинал след две провали и сигурно ще бъдат стимулирани да покажат по-добро лице в конкуренцията през актуалната акция.

РОЗОВА ДОЛИНА - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

РОЗОВА ДОЛИНА: Д. Иванов, Венц. Иванов, И. Иванов, Вал. Иванов, Ангелов, Ц. Чахов, Илиев, С. Иванов, Петров, Стоичков, К. Чахов

ЛУДОГОРЕЦ: Слуга, Фон Витри, Терзиев, Пластун, Групер, Гонсалвеш, Шоу, Рик, Нонато, Тисера, Тиаго

НАЧАЛО: 13:30 часа
СТАДИОН: " Севтополис ", Казанлък 
СЪДИЯ: Красен Георгиев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР