Розов трабант с Пеперудената фея кацна в Момчиловци днес. Тунингованото возило

...
Розов трабант с Пеперудената фея кацна в Момчиловци днес.
Тунингованото возило
Коментари Харесай

Розов трабант с Пеперудена фея кацна в Момчиловци СНИМКИ

Розов трабант с Пеперудената самодива кацна в Момчиловци през днешния ден.

Тунингованото возило е благосъстоятелност на Ина Николова, която е колекционер на трабанти. Колата се усъвършенства от предходната година, а тази взе участие в Трабант фест - Трявна. Задните й калници са изпълнени с пеперуди и надпис " Пеперудената самодива ". Фаровете й са украсени с мигли, а вътре е - с розови знаменца и възглавнички.



Шофьорката на ексцентричното возило към този момент набира известност в обществените мрежи, защото обикаля с него цяла България.

В Момчиловци я посрещна кметицата на селото Сийка Суркова. " Чух забавни неща за Момчиловци и го включих в обиколката на страната ни с модифицирания трабант. Почти година работим по него, съвършено се държи на пътя. Днес пристигам от Петрич, описа шофьорката, която постоянно е облечена в розово.



Името, което си е избрала - Пеперудената самодива, е заглавие на една от сериите на " Барби ".

" За съществуването на феята на зъбките не можем да сме изцяло уверени, само че пък през днешния ден персонално съумях да се срещна с Пеперудената Фея! Бе спряла край пътя, усмихваше се на всички, зареждаше хората в близост с позитивната си сила, а преминаващите коли се спираха, с цел да щракнат по една фотография на очарователното й трабантче ", споделя във Facebook мъж от Гоце Делчев.



На Трабант Феста в Трявна Ина Николова споделя: „ Моята пристрастеност се породи преди доста години от една фантазия, тогава си споделих, че ще си купя трабант, ще си го боядисам розов и ще си пърхам с него. Миналата година го открих и в процеса на реституция той се видоизмени, стана розов и си получи името Пеперудената самодива, като мен “.

Снимки: Фейсбук
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР