Росонерите ще проведат тренировъчен лагер в Дубай като част от

...
Росонерите ще проведат тренировъчен лагер в Дубай като част от
Коментари Харесай

Милан ще изиграе няколко приятелски срещи в Дубай по време на Мондиала в Катар

Росонерите ще проведат подготвителен лагер в Дубай като част от подготовката им за втората половина на сезона. Треньорът Стефано Пиоли и играчите от първия тим на Милан ще бъдат в Дубай от 11 до 20 декември, поради по-благоприятните температури там.
От клубния уебсайт показват, че в Дубай Милан ще изиграе няколко другарски мачове, като в тях ще вземат присъединяване футболистите на отбора, които няма да играят на Мондиала.

Пътуването в Дубай е опция за клуба да организира редица събития и търговски начинания, насочени към почитателите, както и срещи със своите локални сътрудници, написа в изказването на Милан.

Това ще бъде четвъртото публично посещаване на италианския клуб в Дубай през 2022 година, което акцентира уговорката на клуба към целия район на Близкия изток и в частност към Обединените арабски емирства. В страната футболът остава най-популярния спорт и Милан има поддръжката на над 2,5 милиона почитатели, показват от италианския исполин.

Присъствието на стратегическа територия като пазара на Близкия изток е значима опция за продължение на пътя на напредък на клуба, посредством консолидиране на връзките с локални сътрудници - както съществуващи, по този начин и бъдещи - и за подсилване на марката Милан на интернационално равнище, се споделя още в формалното известие на клуба.

Милан ще изиграе последния си формален мач за тази година против Фиорентина в неделя, а идващият турнирен дуел на тима ще бъде чак на 4 януари следващата година против Салернитана.

Също през днешния ден Милан анонсира





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР