Рони О`Съливан се класира на 1/2-финал на престижния снукър турнир

...
Рони О`Съливан се класира на 1/2-финал на престижния снукър турнир
Коментари Харесай

Велик шампион! Рони О'Съливан обърна Джон Хигинс от 2-5 и се класира на 1/2-финал на Шанхай Мастърс

Рони О`Съливан се класира на 1/2-финал на влиятелния снукър шампионат " Шанхай Мастърс ". Ракетата победи с 6-5 един от най-големите си противници край зеленото сукно, а точно великия Джон Хигинс. Драмата в мача беше голяма, а Рони съумя да обърне резултата в своя изгода, откакто изоставаше с 2-5.

До първата отмора в конфликта сред двамата титани резултатът беше 2-2, а Хигинс се отличи с брейк от 103 във фрейм №3. След паузата Джони показа огромната си класа и взе три следващи партии с брейкове от 115, 71 и 74. 

По всичко изглеждаше, че присъединяване на Рони в шампионата е към своя край, само че огромният първенец показва темперамент и съумя да вземе мъчно идващите две партии, като по този метод докара нещата до 4-5 и върна интригата.

В последните два фрейма превъзходството на Ракетата беше безспорна, а Хигинс не означи нито една топка. О`Съливан наниза две стотачки (100,130) и постави точка на разногласието.

В различен забавен 1/4-финал, който се игра тази заран, Марк Селби разруши Джъд Тръмп с 6-1. По-късно денем ще се изиграят и останалите два 1/4-финала, които ще опълчват двойките Роб Милкинс - Лука Бресел и Фан Женхуй - Нийл Робъртсън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР