Роналдиньо не смята, че ПСЖ трябва да прави кардинални промени

...
Роналдиньо не смята, че ПСЖ трябва да прави кардинални промени
Коментари Харесай

Роналдиньо даде ценни съвети на ПСЖ

Роналдиньо не счита, че ПСЖ би трябвало да прави съществени промени в своя състав, макар че парижани не съумяха да стигнат даже четвъртфиналите на Шампионска лига.

Според бразилската легенда новите се нуждаят от време, тъй че да се приспособяват към ситуацията в Париж.

" Искате да измененията всичко? ", пита се Роналдиньо в изявление пред RMC. " Какво желаете? Най-лошите играчи в света да дойдат? Трябва просто да изчакате, тъй че новите да свикнат с Париж и стила на игра. Останалото ще пристигна лека-полека. Адаптацията е естествен развой. Неймар е един от най-хубавите играчи в света. Имаше няколко травми предходната година, само че когато е на 100%, е специфичен ",м продължи Роналдиньо.
 ПСЖ към този момент откри заместител на Мбапе
ПСЖ към този момент откри заместител на Мбапе

От Бенфика

" Неймар, Анхел ди Мария, Лионел Меси... Най-добрите футболисти, когато играят дружно. Ако не си удовлетворен от тях, кой ще пуснеш в игра? ", добави той.

Бразилецът разяснява и идния край в Шампионска лига сред Ливърпул и Реал (Мадрид).

" Това са два доста положителни тима. Имат положителни играчи. Пожелавам им най-хубавото. Реал е доста добър. Върши чудесна работа. Но обичам доста Барселона, тъй че съм с Ливърпул ".

" Харесвам доста Мбапе. Най-важното е той да е благополучен, останалото ще пристигна от единствено себе си. Ще стане най-хубавият в света. Той би трябвало да реши къде ще играе. Харесвам също Бензема. Той има страхотни качества. Този сезон нещата са доста положителни за него. Надявам се да завоюва колкото се може повече самостоятелни награди ", сподели още Роналдиньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР