Рон Алстън е един съвсем обикновен баща от щата Вирджиния,

...
Рон Алстън е един съвсем обикновен баща от щата Вирджиния,
Коментари Харесай

Всички бащи трябва да правят така с дъщерите си!

Рон Алстън е един напълно елементарен татко от щата Вирджиния, който обаче се трансформира в интернет сензация и милиони хора по света му се възхитиха и го заобичаха откакто демонстрира по какъв начин стартира деня със своята 3-годишна щерка Алия.

Рон държи всяко утро на неговото малко момиченце да стартира мотивиращо, надъхващо и да я изпълва със самочувствие, себеуважение и убеденост.

Рон показа във видео във Facebook по какъв начин тъкмо наподобява този утринен "ритуал " и това, което виждаме, е в действителност необикновено!

Ето - тъкмо по този начин би трябвало да прави всеки татко с дъщерите си...



Във видеото ясно проличава по какъв начин Рон пробва да вдъхне кураж на дребната Алия като я предизвиква всяка заран да си повтаря думите:

"Аз съм мощна. Аз съм интелигентна. Аз съм красива. Аз поставям огромни старания. Аз почитам. Аз не съм по-добра от който и да било различен. Никой не е по-добър от мен самата. Аз съм невероятна. Аз съм велика! "

Ние несъмнено поддържаме метода, по който Рон възпитава 3-годишното момиченце. Бащата откровено има вяра, че този "ритуал ", прилаган всяка заран, е най-ефективният метод да помогне на щерка си да порасне и да се трансформира в една щастлива и самоуверена жена.

Над 14 милиона консуматори на Facebook към този момент са дали позитивната си оценка към това, което Рон прави, а самата цел на таткото е неговото мотивиращо начинание да въодушеви и други родители да оказват помощ на децата си по този метод.

Рон споделя, че неговият татко също е ползвал този способ върху него, когато той е бил дребен и това му е било от изгода, когато е трябвало да се оправя с провокациите на живота.

"Нещо напълно простичко и елементарно е, единствено би трябвало да се прави всеки ден и може да промени животите ни към по-добро! ", споделя Рон.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР