Ромео Бекъм вече е на 18. В първия ден на

...
Ромео Бекъм вече е на 18. В първия ден на
Коментари Харесай

Всички обичат... Ромео Бекъм

Ромео Бекъм към този момент е на 18. В първия ден на септември вторият наследник на Виктория и Дейвид Бекъм отпразнува своето пълноправие. А цялата фамилия Бекъм означи уместно празника в Instagram.

21-годишният му брат Бруклин показа фотография на двама им като дребни, седнали на футболно игрище в тил, с цел да се виждат имената им на фланелките. Придружи я с прочувствен привет.

„ Честит 18-и рожден ден, Ромео! Невероятен си и се надявам да имаш най-невероятния ден! Толкова те обичам! “

on Sep 1, 2020 at 12:24am PDT

По-малкият им брат, 15-годишният Круз , последва образеца на Бруклин и разгласява поредност от негови фотоси с Ромео и деветгодишната им сестра Харпър. „ Честит рожден ден, доста те обичам! ", написа той.

on Sep 1, 2020 at 12:11am PDT

Виктория Бекъм разгласява колаж от фамилни фотоси и видеа и поздрави сина си с думите: „ Не бихме могли да не се гордеем с младия мъж, в който се трансформира. Ти си хубав от вътрешната страна и извън и доста те обичаме. Най-сладката, най-хубавата душа, нашето всичко. Много целувки от всички нас. “

on Sep 1, 2020 at 1:22am PDT

Явно и таткото – Дейвид Бекъм , е бил превзет от страстите в огромния ден. Сякаш внезапно е осъзнал какъв брой бързо са минали годините и синът му - доскоро бебе, към този момент е огромен мъж.

В неговия колаж виждаме Ромео от раждането и израстването му досега, в който Дейвид го учи да се бръсне, а най-после би трябвало да признае, че синът му към този момент е по-висок от него.

Футболната легенда написа: " Честит 18-и рожден ден на моя дребен (или към този момент не толкоз дребен мъж). Толкова доста те обичаме, в никакъв случай не се отхвърляй от фантазиите и задачите си. “

on Aug 31, 2020 at 11:36pm PDT

Поздрави и доста целувки към Ромео насочи и приятелката му - моделът Миа Реган , с която са дружно от месец май предходната година.
 Ромео Бекъм, гаджето му Миа Реган и какво мисля Виктория Бекъм за нея
Одобрява ли Виктория Бекъм новата си снаха

По женски

А на фотографията от рождения ден виждаме тримата братя и сестричка им Харпър да театралничат до тортата с цветовете на дъгата. Всъщност, единствено Харпър към момента няма профил в Instagram, другояче несъмнено и тя щеше да измисли нещо.

on Sep 1, 2020 at 9:55am PDT

А пълнолетният Ромео наподобява в действителност благополучен с такава фамилия и с толкоз доста обич.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР