Романтичният филм на MGM Challengers“, базиран на тениса, отвори този

...
Романтичният филм на MGM Challengers“, базиран на тениса, отвори този
Коментари Харесай

Зендая помогна на „Challengers“ да заеме първо място в боксофиса

Романтичният филм на MGM „ Challengers “, основан на тениса, отвори този уикенд на върха на северноамериканския боксофис, като събра почти 15 млн. $ с помощта на позитивните мнения и мощната игра на Зендая, заяви наблюдаващият на промишлеността Exhibitor Relations.

„ Това е мощен старт за сантиментална и спортна драма “, сподели анализаторът Дейвид А. Грос, като отдаде дължимото на звездната мощ на Зендая и режисьорския гений на Лука Гуаданино (автор на „ Призови ме с твоето име “).

„ Това е подобаващият материал с подобаващия режисьор, с подобаващата звезда в подобаващия миг “, сподели Грос.

Зендая играе тенис вундеркинд, която се отдръпва след травма, а по-късно оказва помощ на брачна половинка си (Майк Файст) да се приготви за основен мач против състезател (Джош О'Конър), който, колкото и да е неудобно, е по едно и също време неин някогашен ухажор и негов бивш най-хубав другар.

Между другото, да, Зендая може да играе тенис. Тя е упражнявала три месеца с тенис професионалиста Брад Гилбърт, а Гуаданино споделя пред Variety, че тя е толкоз добра, че рядко му се постанова да употребява филм с нейния двойник.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР