Романтичната връзка се гради с взаимно доверия и подкрепа, силно

...
Романтичната връзка се гради с взаимно доверия и подкрепа, силно
Коментари Харесай

Как да не бъдем обсебващи и ревниви във връзката си?

Романтичната връзка се гради с взаимно доверия и поддръжка, мощно привличане и обич. Всичко това, обаче може да се унищожи от подозрения към колегата ни или отнемане на цялото му време и пространство. Важно е да балансираме страстите си и те да не пречат или тормозят нашия обичан. Ако сте ревностни или желаете вашата половинка да отделя време единствено за вас и никой различен, следните препоръки могат да са ви от изгода.

 Как да не бъдем завладяващи и ревностни във връзката си? Pinterest

1. Контролирайте изявленията и дейностите си

Ревността е като солта в едно ядене - когато сложиш малко е добре, само че в случай че прекалиш ястието се скапва. Това се случва с връзката, в случай че сме завладяващи. Може да стартира с ревнивост и последователно да прерасне в непрекъснат проблем или избухливи реакции, които водят до кавги. Обикновено тези страсти са подбудени от неустановеност в колегата. Ако сте построили доверие между тях, не позволявайте тези страсти да разрушават вашата обич. Ревността и желанието да бъдете с обичания си са потребни, когато не са прекомерни.

2. Оставете предишното в предишното

Ние сме мощно повлияни от опита и предишните събития, които сме претърпели. Миналото ни е направило такива, каквито сме, само че не трябва да оставаме да живеем в боязън, че неприятният ни опит може да ни изненада още веднъж. Това е доста нездравословно за една връзка, не трябва непрекъснато да акцентираме моменти от нашето минало. Ако извършите тази крачка ще покажете на колегата си, че сте претърпели предишното и не таите неприятни страсти. Запомнете, че един път изречени, думите не могат да се върнат.

 Как да не бъдем завладяващи и ревностни във връзката си? Pinterest

3. Потърсете поддръжка
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР