Рома спечели титлата на Италия по футбол при жените. Вълците

...
Рома спечели титлата на Италия по футбол при жените. Вълците
Коментари Харесай

Рома спечели титлата по футбол на Италия при жените

Рома завоюва купата на Италия по футбол при дамите. " Вълците " победиха със Скудетото за пръв път в историята си, като по този начин стопираха серията от 5 следващи трофеи на Ювентус.

Рома сподели извънредно устойчиво показване през целия сезон, записвайки 21 победи от 23 мача в Серия " А ", като има маркирани 62 гола и позволени едвам 18.

Днес отборът от Рим надделя с Фиорентина с 2:1 и по този метод публично си подсигурява спечелването на златните медали. Срещата бе изгледана от към 2700 фенове на Тре Фонтане.

Любопитното е, че женският тим на Рома бе основан едвам преди пет години, само че за това кракто време съумя да стигне до върха и да постави завършек на превъзходството на Ювентус. " Вълците " даже могат да създадат требъл, защото занапред ще играят с Юве на финала за Купата на Италия, а по-рано през сезона към този момент си осигуриха Суперкупата на Италия.
 Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ” Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Този сезон пък бе значим за женската Серия " А ", която публично бе приета за професионално състезание с 10 тима в елита.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР