Ролята на обществения защитник е много важна за Министерството на

...
Ролята на обществения защитник е много важна за Министерството на
Коментари Харесай

Николай Събев: Ще търсим умно решение, за да улесним живота на хората

Ролята на публичния бранител е доста значима за Министерството на превоза и известията, тъй като двете институции могат да работят дружно, с цел да бъдат чути жителите и да има мощно гражданско общество. Това съобщи министърът на превоза и известията Николай Събев на среща през днешния ден с омбудсмана Диана Ковачева. Повод за диалозите бе мнението на публичния бранител за успеваемостта на екостикерите на колите.

Министър Събев увери, че сигналите, които се получават от омбудсмана както по тази тематика, по този начин и по всички останали въпроси от публичен интерес, ще бъдат проверявани и оценени деликатно.

С министъра на електронното ръководство Божидар Божанов обсъждаме опцията за унищожаване на тези хартиени документи и стикери, които усложняват живота на крайните консуматори, изясни Николай Събев. От друга страна, ще бъде разисквана и концепцията дали може се откри мъдро решение по какъв начин с към този момент поставените стикери може да се улесни животът на хората и един от образците е потреблението им при паркиране, добави министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР