Рождество Христово е един от най-важните и красиви празници. Тази

...
Рождество Христово е един от най-важните и красиви празници. Тази
Коментари Харесай

Как известните българи посрещнаха Рождество Христово

Рождество Христово е един от най-важните и красиви празници. Тази година Коледа бе по-странна и особена за доста хора по света. Разделени от най-близките си хора, много фамилии посрещнаха празника в доста по-тесен кръг. Важното обаче е да се предпазим взаимно, с цел да може да честваме още доста пъти Коледа и Нова година. 

Едни от най-известните българи споделиха мигове от своето празнуване на Рождество Христово. Благодарение на тези фрагменти, ние имаме опция да надникнем в техния комфортен коледен свят. Ето някои от известните ни актьори, които споделиха парченце от празника с почитателите си.

Лили Иванова постоянно отделя време, с цел да показа своята благодароност към публиката си. Примата на родната поп музика показа първо хубав кадър от своя дом в София, на който виждаме невероятна атмосфера. Лили е облечена с черен прав панталон от кожа, който е смесен с обувки на висок ток и бяла блуза. Певицата е седнала в красиво и комфортно кресло, което е до обилната камина в дома на звездата, която е заобиколена от купи приказни неща. Цветя, статуетки, разнообразни украшения и картини. Певицата на " Камино " показа и фрагменти на десетките дарове, които е получила от разнообразни хора.

Виж още:

Ивана посрещна празниците в компанията на своята добра другарка и музикант Стояна, както и Ванката - синът на Стояна. Певицата на народа показа хубав кадър, на който виждаме бяла коледна елха и подаръците под нея. " Честито Рождество! Благослови ни, Господи със здраве, топлота и споделеност!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР