Родният полузащитник Георги Миланов все още размишлява дали да се

...
Родният полузащитник Георги Миланов все още размишлява дали да се
Коментари Харесай

Финансови разгногласия пречат на завръщането на Миланов в Левски

Родният полузащитник Георги Миланов към момента размишлява дали да се завърне в Левски. Не  е загадка, че „ сините “  водят договаряния с опитния халф, като за това удостовери самият старши треньор на столичани - Николай Костов.

„ Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е идеалният състезател, който може да запълни празнотата в средата на терена ", показа Костов след контролата против Етър Велико Търново по време на лятната подготовка на тима в Правец.

Въпреки това, финансовите различия, както и неразбирателството към периода на контракта му, се оказват спънка за завръщането на Миланов в Левски. В един миг се очакваше той да се причисли към „ сините “, само че нещата не са протекли съгласно упованията на клуба. Преговорите не престават, а Миланов към момента е свободен сътрудник след приключването на контракта му с Ал Дафра.

Треньорът Николай Костов е дал седмица за размисъл на халфа дали да одобри предлагането на Левски, до момента в който Миланов е във почивка. Той обаче към момента изчаква и по-добри предложения от чужбина, а, в случай че такава дойде, то сигурно някогашният национал ще избра да продължи кариерата си отвън България. В предходния си престой на „ Герена “ Миланов записа 52 мача и 8 гола във всички шампионати за 26-кратните първенци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР